ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέθανε ο 43χρονος μετά τη μαφιόζικη επίθεση στους Αγ.Αναργύρους

09:01 - 20 Απρ 2018 | Ειδήσεις
Πέθανε ο 43χρονος μετά τη μαφιόζικη επίθεση στους Αγ.Αναργύρους
Πέθανε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα ο 43χρονος άνδρας, που δέχθηκε μαφιόζικη επίθεση χθες το βράδυ στους Αγίους Αναργύρους. Ο άνδρας εξέπνευσε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου μεταφέρθηκε.

Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι οι δράστες περίμεναν το θύμα κοντά στο σπίτι του και τον «γάζωσαν» με σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητό του.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν τουλάχιστον δέκα κάλυκες από όπλο των 7,62 χιλιοστών, πιθανόν Καλάσνικοφ, ενώ το θύμα έχει δεχθεί τουλάχιστον οκτώ σφαίρες.

Ο άνδρας εντοπίσθηκε βαριά τραυματισμένος το βράδυ μέσα στο όχημά του, τη συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως στους Αγίους Αναργύρους.

Από την πρώτη στιγμή η ΕΛ.ΑΣ. αναγνώρισε ότι πρόκειται για γνωστό άτομο της νύχτας, που έχει κατ’ επανάληψιν απασχολήσει τις διωκτικές Αρχές για πλήθος ποινικών αδικημάτων όπως εκβιάσεις, προστασία, επιθέσεις, ξυλοδαρμούς κλπ.

Οι δράστες πυροβόλησαν πάνω από 10 φορές και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, πιθανότατα με μοτοσυκλέτα.

Ο 43χρονος έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης ως «νονός» της νύχτας, ενώ στο παρελθόν φέρεται πως ανήκε στην ομάδα μπράβων με τον Βασίλη Γρίβα, που δολοφονήθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο έξω από το σχολείο του γιου του στα Γλυκά Νερά.

Τόσο ο Γρίβας όσο και ο 43χρονος ήταν, κατά πληροφορίες, σε αντίπαλα «στρατόπεδα» με τον προσφάτως δολοφονηθέντα Βασίλη Στεφανάκο.

Ένα από τα σενάρια που αναμένεται να εξετάσει η ΕΛ.ΑΣ. είναι η επίθεση στους Αγίους Αναργύρους να αποτελεί πράξη αντεκδίκησης για το φόνο με καταιγισμό πυρών του Στεφανάκου, τον Ιανουάριο στη λεωφόρο Αθηνών, στο Χαϊδάρι.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.