ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κινητικότητα στο Δημόσιο: Πάνω από 500 αιτήσεις σε μια εβδομάδα

13:22 - 30 Απρ 2018 | Ειδήσεις
Κινητικότητα στο Δημόσιο: Πάνω από 500 αιτήσεις σε μια εβδομάδα
Περισσότερες από 500 αιτήσεις για μετατάξεις και αποσπάσεις κατατέθηκαν από δημοσίους υπαλλήλους μέσα στην πρώτη εβδομάδα ισχύος της διαδικασίας κινητικότητας στη Δημόσια Διοίκηση.

Συγκεκριμένα, στο διάστημα από τις 20 έως και τις 27 Απριλίου είχαν υποβληθεί 570 αιτήσεις, ενώ είχαν δημιουργηθεί και προσωρινά αποθηκευθεί άλλες 371 αιτήσεις.

Οι 570 υποβληθείσες αιτήσεις αφορούν συνολικά 754 θέσεις, από τις συνολικά 1.117 που διατέθηκαν συνολικά.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν τις αιτήσεις τους (π.χ. δημιουργούν νέα αίτηση), με αποτέλεσμα οι αριθμοί των αιτήσεων να μεταβάλλονται.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, υψηλή ζήτηση καταγράφεται για την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (υπηρεσίες επιμελητών ανηλίκων και κοινωνικής αρωγής και ΝΠΙΔ «Επάνοδος»).

Η υποβολή αιτήσεων πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας στην ιστοσελίδα του Μητρώου Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου - Απογραφή (https://apografi.gov.gr/index.php/esk/2-uncategorised/127-1oς-κύκλος-κινητικότητας-2018.html).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μόνιμοι και αορίστου χρόνου υπάλληλοι του Δημοσίου, των Ανεξάρτητων Αρχών, των ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού και των ΝΠΔΔ, καθώς και των ΝΠΙΔ, εφόσον ανήκουν στη Γενική Κυβέρνηση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.