ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συλλήψεις για τα επεισόδια στη Μυτιλήνη

17:31 - 04 Μαϊ 2018 | Ειδήσεις
Συλλήψεις για τα επεισόδια στη Μυτιλήνη
Σε μεγάλο αριθμό συλλήψεων, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, προχώρησε η αστυνομία στη Μυτιλήνη, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο νησί.

Κατηγορούνται κατά περίπτωση για στάση, διατάραξη κοινής ειρήνης, διακεκριμένες φθορές, εξύβριση και απόπειρες σωματικής βλάβης. Αργά το απόγευμα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι τα επεισόδια ξέσπασαν στη διάρκεια της πρωτόγνωρης για τη Μυτιλήνη συγκέντρωση και πορεία, στην οποία μετείχαν άνω των 3.000 πολιτών.

Λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της Πέμπτης, μερίδα συγκεντρωμένων προσπάθησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να πάει προς το σημείο όπου θα πραγματοποιούνταν η ομιλία Τσίπρα, αλλά απωθήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις. Οι διαδηλωτές «απάντησαν» με φωτοβολίδες αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν σχετικά γρήγορα.

Λίγη ώρα αργότερα, επεισόδια εκδηλώθηκαν και στο χώρο του Τελωνείου Μυτιλήνης, μεταξύ νεαρών και αστυνομικών δυνάμεων.

Το Συντονιστικό Όργανο των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων της Λέσβου που διοργάνωσε τη χθεσινή απεργιακή κινητοποίηση, τη διαδήλωση και την πορεία στη Μυτιλήνη, με ανακοίνωση του «καταδικάζει απερίφραστα τα όσα συνέβησαν μετά από την πορεία, και ιδιαίτερα σε δημοσιογράφους που εργάζονταν για την ενημέρωση της κοινής γνώμης».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.