ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σφοδρή χαλαζόπτωση στη Θεσσαλονίκη: Παρασύρθηκαν άνθρωποι από τα νερά (videos)

12:59 - 10 Μαϊ 2018 | Ειδήσεις
Σφοδρή χαλαζόπτωση στη Θεσσαλονίκη: Παρασύρθηκαν άνθρωποι από τα νερά (videos)
Σφοδρή χαλαζόπτωση ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, δημιουργώντας πολύ σοβαρά προβλήματα στην πόλη. Δρόμοι μετατράπηκαν σε χειμάρρους, κινδύνευσαν ζωές, καθώς παρασύρθηκαν άνθρωποι από τα νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία γυναίκα παρασύρθηκε από το «ποτάμι» που δημιούργησε η βροχή, στην οδό Βενιζέλου στην Νεάπολη. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ευτυχώς τη γλίτωσαν. Το ίδιο έπραξαν και με έναν ηλικιωμένο άνδρα που παρασύρθηκε από τα νερά.

Το νερό πλημμύρισε πολλά μαγαζιά και υπόγεια πολυκατοικιών, ενώ αυτοκίνητα έχουν ακινητοποιηθεί σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να συνδράμουν όπου υπάρχει ανάγκη.

 

Μαθητές και τουρίστες εγκλωβίστηκαν στον Λευκό Πύργο

Δυόμιση ώρες παρέμειναν στο μεταξύ, εγκλωβισμένοι στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης 24 μαθητές από σχολείο του Πηλίου. Η σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε την πόλη δημιούργησε μία τάφρο στην είσοδο του πύργου, εγκλωβίζοντας τους μαθητές στο εσωτερικό του.

Μαζί τους βρίσκονται ακόμα εννέα Άγγλοι τουρίστες, μαζί με τον ξεναγό τους.Συνολικά, στο Λευκό Πύργο παγιδεύτηκαν λόγω της νεροποντής ογδόντα άνθρωποι- μαθητές, τουρίστες και εργαζόμενοι.

Άνδρες της πυροσβεστικής φρόντισαν για την ασφάλειά τους και τους απεγκλώβισαν.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:32 - 10 Μαϊ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.