ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπάλληλος της Βουλής ένας από τους 11 συλληφθέντες για μολότοφ

12:23 - 15 Ιουν 2018 | Ειδήσεις
Υπάλληλος της Βουλής ένας από τους 11 συλληφθέντες για μολότοφ
Υπάλληλος της Βουλής είναι το ένα από τα συνολικά έντεκα άτομα που συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής μετά την επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά ανδρών των ΜΑΤ στην οδό Τοσίτσα και Χαριλάου Τρικούπη.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στις 4.30 απο την οδό Τοσίτσα και μισή ώρα αργότερα οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στην διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Απο τις μολότοφ δεν υπήρξε τραυματισμός, αλλά αμέσως μετά την δεύτερη επίθεση οι αστυνομικοί καταδίωξαν τους δράστες, 11 απο τους οποίους κατέφυγαν σε κλειστό κατάστημα, που άνοιξαν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Εκεί περικυκλώθηκαν και συνελήφθησαν.

Πρόκειται για εννέα Έλληνες και δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι κρατούνται στην Κρατική Ασφάλεια, που σχηματίζει δικογραφία σε βάρος τους, και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ο ένας από αυτούς είναι υπάλληλος της Βουλής! Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ηλικίας 37 ετών και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση, ισχυριζόμενος ότι δεν κατάλαβε πώς βρέθηκε στο σημείο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.