ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκτός φυλακής για τρίτη φορά ο Κουφοντίνας

09:46 - 19 Ιουν 2018 | Ειδήσεις
Εκτός φυλακής για τρίτη φορά ο Κουφοντίνας
Εκτός φυλακής βρίσκεται για τρίτη φορά ο καταδικασμένος Δημήτρης Κουφοντίνας από το πρωί της Τρίτης, καθώς πριν από λίγες μέρες εγκρίθηκε από το συμβούλιο φυλακών το αίτημά του για άδεια.

Ο «Λουκάς» της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη πέρασε την πύλη του Κορυδαλλού λίγο μετά τις 9:20 το πρωί. Μαζί του ήταν η σύντροφός του Αγγελική Σωτηροπούλου και ο γιος του Έκτορας.

Η τρίτη αυτή άδεια προβλέπει πιο χαλαρά μέτρα ασφαλείας, καθώς θα πρέπει να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που θα διαμένει μόνο μια φορά την ημέρα (μεταξύ των ωρών 10 π.μ. και 2 μ.μ.), ενώ αντίθετα στις δύο προηγούμενες άδειες που του χορηγήθηκαν εμφανιζόταν στο Αστυνομικό Τμήμα δυο φορές την ημέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κουφοντίνας βγήκε από τη φυλακή μια ημέρα μετά το εξιτήριο που πήρε από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και νοσηλευόταν μετά από απεργία πείνας προκειμένου να του χορηγηθεί άδεια.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα στο διάστημα που ο Κουφοντίνας έκανε απεργία πείνας πραγματοποίησαν εισβολή στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόλο, ενώ έκαναν και «παρέμβαση» στον ιερό λόφο της Ακρόπολης απλώνοντας πανό.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.