ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκουπιδότοπος χωρίς... ημερομηνία λήξης, η Αθήνα

13:34 - 19 Ιουν 2018 | Ειδήσεις
Σκουπιδότοπος χωρίς... ημερομηνία λήξης, η Αθήνα
Λόφους σχηματίζουν τα σκουπίδια σε πολλούς δρόμους της Αθήνας και ακόμα κανείς από το δήμο Αθηναίων ή την Περιφέρεια Αττικής δεν μπορεί να διαβεβαιώσει για το πότε θα λυθεί το πρόβλημα με τον ΧΥΤΑ Φυλής για να ξεκινήσει η αποκομιδή.

Ως γνωστόν ο ΧΥΤΑ Φυλής παρουσίασε ρήγμα στον χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων και το πρόβλημα παραμένει ακόμη άλυτο.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7 ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων Γιώργος Μπρούλιας ανέφερε πως καταβάλλονται προσπάθειες «να κρατηθούν οι κεντρικοί δρόμοι καθαροί και με ευπρέπεια».

«Δεν έχουμε πού να αδειάσουμε. Στη χωματερή, εκεί που αδειάζουν τα απορριμματοφόρα, έχει κάπως ξεκολλήσει το βουνό. Έχει σχεδόν τελειώσει. Μαθαίνουμε ότι από αύριο μάλλον θα τεθεί σε λειτουργία» πρόσθεσε ο ίδιος.

Ωστόσο, η δήλωση αυτή δεν επιβεβαιώνεται από την αντιπρόεδρο του ΕΣΔΚΝΑ Αφροδίτη Μπιζά: «Δεν ξέρω αν το πρόβλημα θα λυθεί αύριο ή μεθαύριο» είπε, διαβεβαιώνοντας πάντως πως «το καλοκαίρι δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Ακόμη πιο απαισιόδοξη είναι η πρόβλεψη του προέδρου των εργαζομένων στον Ενιαίο Διαβαθμιδικό Συνδέσμον Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), Γιώργου Ζαχαρόπουλου. Ο κ. Ζαχαρόπουλος εκτίμησε ότι ο ΧΥΤΑ «ενδεχομένως να είναι σε λειτουργία τη Δευτέρα»!

Τελευταία τροποποίηση στις 14:37 - 19 Ιουν 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.