ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προφυλακιστέος ο Σώρρας-Εκατοντάδες οπαδοί του στην Ευελπίδων

14:00 - 21 Ιουν 2018 | Ειδήσεις
Προφυλακιστέος ο Σώρρας-Εκατοντάδες οπαδοί του στην Ευελπίδων
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος αρνήθηκε όλες τις εις βάρος του κατηγορίες.

Στο κατηγορητήριο σε βάρος του περιλαμβάνονται σωρεία κακουργημάτων, όπως αυτά της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης και της απόπειρας απάτης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) και τραπεζών με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, καθώς και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Η δίωξη περιλαμβάνει, επίσης, σειρά πλημμελημάτων όπως αυτά της διασποράς ψευδών ειδήσεων, της πρόκλησης ή διέγερσης σε διάπραξη κακουργημάτων ή πλημμελημάτων κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση. Συγκατηγορούμενοί του στην υπόθεση είναι επτά συνεργάτες του, οι οποίοι έχουν απολογηθεί ήδη και έχουν αφεθεί ελεύθεροι.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος, αλλά ο ίδιος δήλωσε πως θα καταθέσει προσφυγή στο δικαστικό συμβούλιο σε πέντε ημέρες για άρση της κράτησής του.

"Κοιτα Αρτέμη το καθεστώς σε τρέμει"

Αξίζει να σημειωθεί πως στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων βρέθηκαν πολλά μέλη και υποστηρικτές του κόμματός του για να τον στηρίξουν.

Οπαδοί του που έφτασαν από όλη την Ελλάδα με δεκάδες πούλμαν κρατούσαν ελληνικές σημαίες και πανό για τη Μακεδονία.

«Κοιτα Αρτέμη το καθεστώς σε τρέμει», φώναζαν ρυθμικά ενώ έψαλαν και τον εθνικό ύμνο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.