ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο έλεος του καιρού η Αττική- Εγκλωβισμένοι οδηγοί

16:19 - 27 Ιουν 2018 | Ειδήσεις
Στο έλεος του καιρού η Αττική- Εγκλωβισμένοι οδηγοί
Νέος γύρος δοκιμασίας για τους κατοίκους της Αττικής (και όχι μόνο της Μάνδρας) από το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν έπιασε και πάλι δυνατή βροχή. Ο κρατικός μηχανισμός απόφασίσε να κλείσει η παλαιά Εθνική Οδός ωστε να μήν υπάρξουν εγκλωβισμοί οδηγών. Στη συνέχεια, όμως έκλεισε και η νέα εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου από χείμαρρο. Ανδρες της Πυροσβεστικής και εργαζόμενοι στην Ολυμπία Οδό προσπαθούν να ανοίξουν την εθνική οδό, την ώρα που εκατοντάδες οδηγοί δεν μπορούν να κινηθούν και βρίσκονται "κολλημένοι" στο σημείο.

Τέλος, στην Αττική Οδό  έχει διακοπεί η κυκλοφορία στις εξόδους προς Μάνδρα και Μαγούλα, ενώ στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Θηβών η κυκλοφορία έχει διακοπεί από τον κόμβο της Μάνδρας και μετά.

Την ίδια ώρα οι κάτοικοι στην Μάνδρα Αττικής ζουν υπό το φόβο κάθε βροχής και δικαίως ανησυχούν πως θα υπάρξουν και πάλι πλημμύρες.

Το βράδυ της Τρίτης ήταν άλλωστε εφιαλτικό και δυστυχώς η κακοκαιρία συνεχίζεται και την Τετάρτη.

Περίπου στις 16:00 η Πυροσβεστική ενημέρωσε για τη δύσκολη κατάσταση σε Μάνδρα και Μαγούλα αναφέροντας «Λόγω έντονης βροχόπτωσης, στις περιοχές Μαγούλας και Μάνδρας Αττικής, η υπηρεσία μας μέχρις στιγμής, έχει δεχτεί 13 κλήσεις που αφορούν παροχές βοηθείας και 30 κλήσεις για άντληση υδάτων».

Ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε επιφυλακή για να αντιμετωπίσει όποια προβλήματα δημιουργηθούν, με την Περιφέρεια Αττικής να βρίσκεται πάντως στο στόχαστρο της κριτικής για το γεγονός ότι δεν προχώρησε σε αντιπλημμυρικά έργα. Η Περιφέρεια να απαντά οτι τα έργα προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς, ωστόσο, τα γεγονότα έχουν αντίθετη άποψη.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:52 - 27 Ιουν 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.