ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την Παρασκευή η κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη

12:38 - 19 Ιουλ 2018 | Ειδήσεις
Την Παρασκευή η κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη
Την Παρασκευή στις 11 το πρωί θα ψαλλεί η εξόδιος ακολουθία για τον 34χρονο Σωκράτη Σ. Κόκκαλη στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, όπως ανακοίνωσε το Ίδρυμα Κόκκαλη. Η ταφή θα γίνει κατ' επιθυμία της οικογένειας σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η οικογένεια Κόκκαλη ευχαριστεί θερμά για το μεγάλο και συγκινητικό κύμα συμπαράστασης στο πένθος της για τον θάνατο του 34χρονου επιχειρηματία. Όπως σημειώνει, "η έκφραση της αγάπης από το οικογενειακό, το στενό και ευρύτερο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς και τα μηνύματα από όλη την κοινωνία μας δίνουν δύναμη τη δύσκολη αυτή ώρα και τιμούν την προσωπικότητα και τη μνήμη του αγαπημένου μας γιου και αδελφού".

Η ηλεκρονική σελίδα για την έκφραση συλλυπητηρίων είναι η www.kokkalisfoundation.gr, ενώ για δωρεές αντί για κατάθεση στεφάνων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τις ιστοσελίδες www.mazigiatopaidi.gr και www.eliza.org.gr.

Ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης πέθανε αιφνιδιαστικά στο Κλίβελαντ του Οχάιο, όπου είχε μετακινηθεί για επαγγελματικούς λόγους, το Σάββατο 14 Ιουλίου. Βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Η ανακοίνωση της οικογένειας Κόκκαλη

«Η οικογένεια Κόκκαλη ευχαριστεί θερμά για το μεγάλο και συγκινητικό κύμα συμπαράστασης στο πένθος της για το θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Η έκφραση της αγάπης από το οικογενειακό, το στενό και ευρύτερο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς και τα μηνύματα από όλη την κοινωνία μας δίνουν δύναμη τη δύσκολη αυτή ώρα και τιμούν την προσωπικότητα και τη μνήμη του αγαπημένου μας γιού και αδελφού.

ΕΞΟΔΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 11:00 π.μ.

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΘΗΝΩΝ».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.