ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θρήνος στην κηδεία του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη-Εκατοντάδες κόσμου στο «αντίο»

13:36 - 20 Ιουλ 2018 | Ειδήσεις
Θρήνος στην κηδεία του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη-Εκατοντάδες κόσμου στο «αντίο»
Πολύ βαριά ήταν η ατμόσφαιρα το μεσημέρι της Παρασκευής στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου εψάλει η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Σωκράτη Κόκκαλη Τζούνιορ, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 34 του χρόνια. Συγκλόνισε ο αποχαιρετισμός από τα αφέρφια του.

Συντετριμμένοι οι γονείς του Σωκράτης και Ελένη Κόκκαλη, όπως φυσικά και τα αδέλφια του Πέτρος και Κωνσταντίνος Κόκκαλης και Δημήτρης Θεοδωρίδης.

Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια από νωρίς εκπρόσωποι του αθλητικού, του επιχειρηματικού και του πολιτικού κόσμου. ο Αλέξης Τσίπρας, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Αδωνις Γεωργίαδης, ο Νίκος Φίλης, ο Νίκος Παππάς, ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Μιχάλης Σάλλας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Βαγγέλξς Μυτιληναίος, η Μαριάννα Λάτση με τον γιος της Παρι Κασιδόκωστα Λάτση, η Ελλη Στάη με τον Νίκο Μουνδρέα, ο Γιώργος και η Αννα Νταλάρα, τα αδέλφια Παπανδρέου, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο Γιώργος Λούβαρης, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακοί και πολλοί άλλοι.

Συγκλονιστικός επικήδειος

Ο επικήδειος του Κωνσταντίνου Κόκκαλη, αδερφού του εκλιπόντος, ήταν μία από τις πιο δυνατές στιγμές της κηδείας.

Τα λόγια του συγκλονίζουν: "Γεννήθηκες πρόωρα και έφυγες πρόωρα. Το απίθανο φως που γέμιζε το χαμόγελο σου. Δεν σταμάτησες ποτέ να χαμογελάς. Ο κατάξανθος μπέμπης εξελίχτηκε σε έναν άντρα που ήθελε να αλλάξει τον κόσμο. Παρότι ήσουν ο μικρότερος αδερφός τώρα έγινες ο καλύτερος οδηγός για να μάθουμε τι είναι ανιδιοτελής αγάπη. Θα είσαι για πάντα μέσα μας, θα είσαι πάντα εκεί. Ένας αφόρητος πόνος μας πνιγεί. Ξέρουμε ότι θέλεις από μας να είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά. Με αγάπη τα αδέρφια σου".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.