ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Αρχιεπισκοπή Αθηνών αποστασιοποιείται από τις δηλώσεις Αμβρόσιου

22:56 - 24 Ιουλ 2018 | Ειδήσεις
Η Αρχιεπισκοπή Αθηνών αποστασιοποιείται από τις δηλώσεις Αμβρόσιου
Η Αρχιεπισκοπή Αθηνών θέλησε να κρατήσει αποστάσεις από τις εμπρηστικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου, ο οποίος έφθασε στο σημείο να αποδώσει τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής στην… αθεΐα του Αλέξη Τσίπρα.

«Ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος εκφράζει αποκλειστικά και μόνο τις προσωπικές του απόψεις» σχολίασε σήμερα ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου, Ενημερώσεως και Επικοινωνίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Χάρης Κονιδάρης, ύστερα από ερώτηση δημοσιογράφων για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου.

Να θυμίσουμε ότι η τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς από τις πυρκαγιές στην Αττική αποτέλεσε αφορμή για τον μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο προκειμένου να επιτεθεί στον Πρωθυπουργό και να τον κατηγορήσει για τα δεινά της χώρας επειδή είναι «άθεος».

Ο ιερέας που πολλές φορές έχει προκαλέσει με δηλώσεις τους, ανέφερε μάλιστα ότι υπάρχουν πολλά «μη κανονικά σημάδια» που φανερώνουν τη «θεϊκή οργή» που κατά τον ίδιο εκφράστηκε με τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.