ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι λέει το ΥΕΘΑ για τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ

20:41 - 27 Ιουλ 2018 | Ειδήσεις
Τι λέει το ΥΕΘΑ για τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ
Για ψευδείς ισχυρισμούς της ΠΟΕΔΗΝ κάνει λόγο το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μετά τις καταγγελίες της ομοσπονδίας ότι υπήρξαν σοβαρά λάθη του υπουργείου στην περισυλλογή των πυρόπληκτων και την περίθαλψη των εγκαυματιών και τις κατηγορίες εναντίον του Π. Καμμένου για ανικανότητα και ανεπάρκεια στη διαχείριση της κρίσης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

«Με ψευδείς ισχυρισμούς και χωρίς ντροπή, η κατευθυνόμενη ΠΟΕΔΗΝ επιτίθεται στις Ένοπλες Δυνάμεις για να πλήξη τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Τα στοιχεία όμως τη διαψεύδουν. Η Φρεγάτα «ΕΛΛΗ» όχι μόνο κατέπλευσε έγκαιρα στη θαλάσσια περιοχή της Ανατολικής Αττικής, αλλά ανέλαβε το έργο συντονισμού των υπολοίπων πλωτών μέσων που βρίσκονταν στην περιοχή.

Όσον αφορά την κατανομή των εγκαυματιών και των τραυματιών στα νοσοκομεία, η ΠΟΕΔΗΝ γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους ότι δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Τα στρατιωτικά νοσοκομεία ετέθησαν σε άμεση ετοιμότητα. Το Υπουργείο Υγείας ζήτησε μόνο τη διάθεση δύο ασθενοφόρων. Νοσηλεύτηκαν 14 περιστατικά όπως ζητήθηκε.»
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.