ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΟΕΔΗΝ: Στις 23:03 έφτασε ο πρώτος νεκρός στο Σισμανόγλειο

15:24 - 02 Αυγ 2018 | Ειδήσεις
ΠΟΕΔΗΝ: Στις 23:03 έφτασε ο πρώτος νεκρός στο Σισμανόγλειο
Με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ, επανέρχεται στο θέμα της ώρας που έφθασε στο «Σισμανόγλειο» ο πρώτος νεκρός από την πύρινη λαίλαπα στο Μάτι, απαντώντας στον διοικητή του νοσοκομείου.

Το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «διαθέτουμε φωτογραφία με τον πρώτο νεκρό που μεταφέρθηκε και βρισκόταν εκείνη την τραγική νύκτα σε θάλαμο των ΤΕΠ του ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. Η ΩΡΑ της φωτογραφίας είναι 23:03».

Στην ίδια ανακοίνωση, στην οποία επισυνάπτει τη φωτογραφία, η ΠΟΕΔΗΝ δηλώνει ότι προτίθεται να την καταθέσει στον εισαγγελέα εφόσον κληθεί από αυτόν καλεί επίσης τον διοικητή του νοσοκομείου «να δώσει στη δημοσιότητα τα έντυπα παραλαβής από το ΕΚΑΒ όλων των νεκρών που παρέλαβε το Νοσοκομείο (σύνολο 4) και ειδικά του πρώτου (άνδρα) και όχι να κάνει μαγειρέματα με την ώρα διακομιδής του δεύτερου νεκρού στο νοσοκομείο που είναι γυναίκα».

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ καταλήγει: «Οι εργαζόμενοι όλων των εφημερευόντων Νοσοκομείων, όπως και του ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ, του ΕΚΑΒ εκείνη τη νύκτα έδωσαν την ψυχή τους για την περίθαλψη των θυμάτων της φωτιάς. Ας μην τους ανακατεύει ο Διοικητής του ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ για να καλύψει τις κυβερνητικές ευθύνες. Να πάψει ο διοικητής να συκοφαντεί τους εργαζόμενους, εμπλέκοντάς τους σε μια τραγική υπόθεση που δεν έχουν καμία συμμετοχή».

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.