ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι «δικέφαλοι» απογείωσαν την Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA

09:53 - 09 Αυγ 2018 | Ειδήσεις
Οι «δικέφαλοι» απογείωσαν την Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA
Τρεις θέσεις κατάφερε να «αναρριχηθεί» η Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA, καθώς με τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Σπαρτάκ Μόσχας με 3-2 και την ισοπαλία της ΑΕΚ στην έδρα της Σέλτικ με 1-1, η χώρα ανέβηκε στην 14η θέση, από τη 17η που ήταν μέχρι χθες.

Η Ελλάδα έχει στον πίνακα της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας 23.400 βαθμούς και ξεπέρασε την Τσεχία με 23.275, την Κροατία με 23.250 και την Ελβετία με 23.200. Με τον Ολυμπιακό να κοντράρεται σήμερα με την ελβετική Λουκέρνη και με μια πιθανή νίκη, η 14η θέση ίσως παραμείνει.

Η Τσεχία έχει επίσης μόλις μια εκπρόσωπο σε αυτήν τη φάση του Europa League, τη Σίγκμα Όλομουτς, η οποία υποδέχεται την Καϊράτ Αλμάτι από το Καζακστάν, η Κροατία εκπροσωπείται από Χάιντουκ Σπλιτ που υποδέχεται τη Στεάουα Βουκουρεστίου και τη Ριέκα που κοντράρεται εκτός έδρας με τη νορβηγική Σάρπσμποργκ. Τέλος, η Ελβετία, εκτός από τη Λουκέρνη, έχει και τη Βασιλεία να παίζει εκτός έδρας με τη Φίτεσε.

Βασικός στόχος της Ελλάδας είναι να κρατηθεί πάνω από τη 16η θέση, γιατί αν βρεθεί 17η και κάτω, τότε θα μειωθούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια στα τέσσερα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.