ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι απαντά ο ΕΛΔΟ για τις προσλήψεις επιστημονικού προσωπικού

08:26 - 24 Αυγ 2018 | Ειδήσεις
Τι απαντά ο ΕΛΔΟ για τις προσλήψεις επιστημονικού προσωπικού
Διευκρινίσεις για τις προσλήψεις επιστημονικού προσωπικού δίνει ο Ελληνικός Διαστημικός Οργανισμός, σε συνέχεια σειράς δημοσιευμάτων.

Στη σχετική ανακοίνωση ο ΕΛΔΟ εξηγεί ότι ο όρος «διαστημική αποστολή», ο οποίος είναι μετάφραση του Αγγλικού διεθνούς όρου Space Mission  αναφέρεται σε οποιοδήποτε διαστημικό πρόγραμμα ή/και έργο το οποίο περιλαμβάνει, σχεδιασμό ή/και κατασκευή ή/και εκτόξευση ή/και έλεγχο ή/και λειτουργία διαστημικού αντικειμένου ή άλλου τεχνητού σώματος στο εξω-ατμοσφαιρικό διάστημα.

Περιλαμβάνει δε όλες τις απαραίτητες προπαρασκευαστικές ενέργειες για την προετοιμασία των παραπάνω (πχ μελέτες , νομικές διαδικασίες, αρχικοί σχεδιασμοί κοκ).

«Ο ΕΛΔΟ, προκειμένου να ανταποκριθεί στο έπακρον στην αποστολή που έχει καθοριστεί από τον ιδρυτικό Νόμο, έχει προβεί στην ανακοίνωση 10 εξειδικευμένων θέσεων, μέσω της οποίας αναζητεί να προσλάβει, με ανάθεση έργου περιορισμένης διάρκειας, επιστήμονες με αποδεδειγμένη και επαρκή επιχειρησιακή εμπειρία, η οποία αξιολογείται με 10% επί του συνόλου (100 μόρια συνολικά)» καταλήγει η ανακοίνωση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.