ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανακατασκευή του Γηροκομείου Ληξουρίου από τη REDEX

12:22 - 06 Σεπ 2018 | Ειδήσεις
Ανακατασκευή του Γηροκομείου Ληξουρίου από τη REDEX
Την Τρίτη 04 Σεπτεμβρίου εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο Γηροκομείο στο Ληξούρι Κεφαλονιάς που ανακατασκεύασε η Redex μετά τον καταστροφικό σεισμό του 2014 που κατέστησε το κτίριο ακατάλληλο προς χρήση.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε από Δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και οι εργασίες μεταξύ άλλων περιλάμβαναν την στατική ενίσχυση, την ενεργειακή αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό όλων των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων του κτιρίου. Ο χρόνος υλοποίησης του έργου ανήλθε στους 16 μήνες.

Νωρίτερα, η Redex είχε παραδώσει προς χρήση τις δύο νέες πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες Santo Maris και Canaves Epitome στην Οία Σαντορίνης, το νέο Leroy Merlin στο κέντρο της Αθήνας και το νέο κατάστημα Duty Free στο αεροδρόμιο της Ρόδου.

Το διάστημα αυτό η Redex έχει σε πλήρη εξέλιξη μεταξύ άλλων τα έργα της επέκτασης του Αγγλικού Σχολείου Saint Catherine’s στην Λυκόβρυση, της κατασκευής νέου κτιρίου γραφείων της Noval του Ομίλου Στασινόπουλου στο Χαλάνδρι, του Μεγάρου Λόγγου στην Θεσσαλονίκη, μιας πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας 400 κλινών στην Κέρκυρα, ενός συγκροτήματος πολυτελών κατοικιών στην Μύκονο, ενός Boutique Hotel στην Κεφαλονιά, τα γραφεία της εταιρείας Interbus στο Χαλάνδρι, την ανακαίνιση του αεροδρομίουΔιαγόρας της Ρόδου καθώς και τα έργα ριζικής ανακαίνισης, μεγάλης Πρεσβείας, στην Αθήνα.

Στους λοιπούς τομείς δραστηριότητας της, η Redex συνεχίζει με επιτυχία το έργο της συντήρησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων καθώς και την κατασκευή πολλών καταστημάτων εντός αυτών, ενώ στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας, έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τα έργα ενεργειακής αναβάθμισης των εργοστασίων της Barilla, Knauf, Elval, Isomat, ενώ ξεκίνησε νέα συνεργασία για την υλοποίηση έργου εξοικονόμησης ενέργειας στις μονάδες της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκου.

Τέλος, στον τομέα του φωτισμού ολοκλήρωσε την πρώτη φάση της αναβάθμισης με τεχνολογία LED του φωτισμού του χώρου στάθμευσης αεροσκαφών του Διεθνούς Αερολιμένος Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος και σύντομα ξεκινάει την 2η φάση του ως άνω έργου, ενώ εντός του έτους αναμένεται και η έναρξη του έργου αναβάθμισης του τεχνητού φωτισμού της λιμενικής ζώνης του ΟΛΠ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.