ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάθειρξη 42 ετών στον βιαστή της φοιτήτριας στη Δάφνη

12:45 - 18 Σεπ 2018 | Ειδήσεις
Κάθειρξη 42 ετών στον βιαστή της φοιτήτριας στη Δάφνη
O 53χρονος βιαστής της Δάφνης, που κακοποίησε άγρια μια 23χρονη κοπέλα μέσα στο διαμέρισμά του, τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης 42 ετών από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για αρπαγή με σκοπό να εξαναγκάσει την 23χρονη σε πράξη ή ανοχή για την οποία δεν είχε υποχρέωση, βιασμό κατά εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά εξακολούθηση και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών μετά από αίτημα της οικογένειας της 23χρονης, λόγω της φύσης των αδικημάτων για τα οποία κατηγορείται ο 53χρονος. Ο ίδιος για δεύτερη φορά ζήτησε να μην μεταχθει από τις φυλακές Κορυδαλλού στο δικαστήριο.

Τον Μάιο του 2017 οι γονείς της νεαρής φοιτήτριας είχαν δηλώσει στις αρχές την εξαφάνισή της, αναφέροντας ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα βοηθούσε έναν ανάπηρο άνδρα που διέμενε στη Δάφνη.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το σπίτι του 53χρονου και έφτασαν στα ίχνη του.

Βρήκαν την νεαρή γυναίκα στο διαμέρισμα, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, δεμένη, φιμωμένη και κακοποιημένη. Αμέσως συνέλαβαν τον 53χρονο και μετέφεραν το θύμα στο νοσοκομείο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.