ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πάτρα

15:25 - 21 Σεπ 2018 | Ειδήσεις
Νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πάτρα
Νέες ολιγόωρες νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την ερχόμενη εβδομάδα στην Περιμετρική των Πατρών. Οι ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν λόγω εργασιών αναβάθμισης των σηράγγων της Περιμετρικής Πατρών με εγκατάσταση φωτισμού LED.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου (και την Τετάρτη 26/9 εφόσον απαιτηθεί) από 21:00 έως 07:00 της επομένης θα διακοπεί η κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Πύργο, η οποία θα εκτρέπεται στο ύψος του Κόμβου Πατρών-Κ1 προς το τοπικό δίκτυο της πόλης της Πάτρας, ενώ κλειστός θα παραμείνει και ο κλάδος εισόδου του Κόμβου Πατρών-Κ1 με κατεύθυνση προς Πύργο. Ειδικότερα, η κυκλοφορία προς Πύργο θα εξυπηρετείται μέσω των οδών Κανελλοπούλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Ακτής Δυμαίων κι Ελευθερίου Βενιζέλου και θα επανεισέρχεται στην Περιμετρική Πατρών μέσω του κλάδου εισόδου προς Πύργο του Κόμβου της Εγλυκάδας.

Επίσης, το βράδυ της Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου, από 21:00 έως 07:00 της επομένης, θα διακοπεί η κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Αθήνα, η οποία θα εκτρέπεται στο ύψος του Κόμβου Εγλυκάδας προς το τοπικό δίκτυο της πόλης της Πάτρας, ενώ κλειστός θα παραμείνει και ο κλάδος εισόδου του Κόμβου Εγλυκάδας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Ειδικότερα, η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εξυπηρετείται μέσω των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου, Ακτής Δυμαίων, Τριών Ναυάρχων, Αγίου Ανδρέα, Νόρμαν, Ηρώων Πολυτεχνείου και Κανελλοπούλου και θα επανεισέρχεται στη Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.