ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μάχη με το χρόνο για τους τέσσερις αγνοούμενους του «Ζορμπά»

09:14 - 01 Οκτ 2018 | Ειδήσεις
Μάχη με το χρόνο για τους τέσσερις αγνοούμενους του «Ζορμπά»
Σε εξέλιξη βρίσκονται αγωνιώδεις έρευνες για τα τρία άτομα που αγνοούνται στο Μαντούδι μετά από το καταστροφικό πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα, που άφησε πίσω του εκτεταμένες ζημιές σε πολλές περιοχές της χώρας. Συναγερμός έχει σημάνει και στον Αλμυρό Μαγνησίας, για τον εντοπισμό ενός ακόμα αγνοούμενου.

Στο Μαντούδι, στις αναζητήσεις συμμετέχουν ισχυρές δυνάμεις της 7ης ΕΜΑΚ, αλλά και δύτες που έχουν φτάσει στην περιοχή από την Αθήνα.

Ειδικότερα, τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής ερευνούν δύο συμβάντα: Το πρώτο αφορά στην περιοχή Σπαθαρίου-Μετοχίου στην Πύλη Ευβοίας, όπου όχημα παρασύρθηκε σε ρέμα. Το όχημα εντοπίστηκε και αναζητούνται ένας άνδρας και μια γυναίκα, που επέβαιναν -σύμφωνα με πληροφορίες- σε αυτό.

Το δεύτερο συμβάν αφορά στην περιοχή στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Προκοπίου - Μαντουδίου, όπου επίσης παρασύρθηκε όχημα από τα ορμητικά νερά. Εκτός οχήματος βρέθηκε η συνοδηγός του και αναζητείται ο 27χρονος οδηγός.

Ωστόσο, συναγερμός έχει σημάνει και στον Αλμυρό Μαγνησίας, για τον εντοπισμό 73χρονου κτηνοτρόφου, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν μαζί με τον βοηθό του έσπευσαν να προστατεύσουν από την κακοκαιρία τα ζωντανά του και κατόπιν στην πορεία χάθηκαν. Ο βοηθός επέστρεψε και ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν άμεσα έρευνες, ζητώντας τη συνδρομή των Πυροσβεστικών Δυνάμεων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.