ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των νοσοκομειακών γιατρών

08:47 - 05 Οκτ 2018 | Ειδήσεις
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των νοσοκομειακών γιατρών
Εικοσιτετράωρη απεργία στην περιφέρεια και στάση εργασίας από τις 9 το πρωί έως τις 15.00 στην Αττική πραγματοποιούν σήμερα οι νοσοκομειακοί γιατροί, οι οποίοι οργανώνουν και συγκέντρωση στο ΣτΕ, όπου έχει προγραμματιστεί συζήτηση για την τριτανακοπή.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί ζητούν την άμεση επαναφορά των μισθών τους στα επίπεδα πριν από όλες τις περικοπές και την άμεση καταβολή όλων των αναδρομικών από το 2012 έως σήμερα.

Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), δεν προβλέπεται κανένα χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των μισθολογικών απωλειών, δεν γίνεται λόγος για συγκεκριμένα ποσά, δεν προσδιορίζεται ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι και για ποιο χρονικό διάστημα.

Επίσης για δεύτερη ημέρα απεργούν τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γιατρών ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ (ΠΟΣΕΥΠΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ), που χθες στο πλαίσιο 24ωρης απεργίας πραγματοποίησαν πορεία στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής με αίτημα την κατάργηση της εγκυκλίου που προβλέπει την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των Κέντρων Υγείας, που δεν εφημερεύουν μέχρι τις 9 το βράδυ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.