ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να αγοράσει το νησί των Beatles

15:41 - 05 Οκτ 2018 | Ειδήσεις
Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να αγοράσει το νησί των Beatles
Την αγορά ενός νησιού απέναντι από το λιμάνι της Σκιάθου εξετάζει ο Ιβάν Σαββίδης.

Την πληροφορία αυτή έδωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Μιλώντας στον "FAIR PLAY FM 96,1" ο κ. Μπέος ρωτήθηκε σχετικά με πληροφορίες που υπάρχουν ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να κάνει επενδύσεις στην περιοχή του Βόλου.

Ο δήμαρχος Βόλου απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αλλά υποστήριξε πως ο κ. Σαββίδης "γλυκοκοιτάζει" ένα νησί το οποίο βρίσκεται κοντά στη Σκιάθο.

"Υπάρχει ενδιαφέρον για ένα ιδιωτικό νησί, το οποίο βρίσκεται κοντά στη Σκιάθο και είναι καταπληκτικό, με την πρασινάδα να φτάνει μέχρι τη θάλασσα, έχει μάλιστα και υδραγωγείο στην κορυφή ενός μικρού βουνού,

Απίθανο μέρος. Γιατί να πάει ο Ρομπολόβλιεφ στον Σκορπιό και να μην έρθει και ο Σαββίδης δίπλα από τη Σκιάθο; Εμένα μεγάλη μου χαρά θα είναι να επενδύσει ο Ιβάν Σαββίδης στην πόλη μου για να δημιουργήσει ένα πολύ καλό μέλλον για τους πολίτες του Βόλου", είπε συγκεκριμένα ο Μπέος.

Το νησί στο οποίο αναφέρεται ο Αχιλλέας Μπέος και φέρεται να έχει μαγέψει με την ομορφιά του τον Σαββίδη, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η Τσουγκριά που βρίσκεται απέναντι από το λιμάνι της πανέμορφης Σκιάθου.

Το συγκεκριμένο νησί είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον των Beatles, που έκαναν συζητήσεις για την αγορά του τη δεκαετία του '60!

Όσον αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς, το νησί εμφανίζεται να ανήκει στη μονή Ευαγγελίστριας της Σκιάθου, καθώς και στις οικογένειες των επιχειρηματικών Επιφανειάδη και Φιξ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.