ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πειραιάς: Εντοπισμός ναρκωτικών σε φιάλη υγραερίου, στα ύφαλα πλοίου

14:51 - 17 Οκτ 2018 | Ειδήσεις
Πειραιάς: Εντοπισμός ναρκωτικών σε φιάλη υγραερίου, στα ύφαλα πλοίου
Στον εντοπισμό και την κατάσχεση 52 κιλών (52.730gr) μαριχουάνας, η οποία ήταν επιμελώς κρυμμένη στο εσωτερικό φιάλης υγραερίου, στα ύφαλα πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, προχώρησαν σήμερα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου στα ύφαλα του πλοίου, μήκους 334 μέτρων, σημαίας Πορτογαλίας, το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στον προβλήτα ΙΙΙ της λιμενικής εγκατάστασης P.C.T. (Piraeus Container Terminal), εντοπίστηκε φιάλη υγραερίου, προσκολλημένη με ειδική αυτοσχέδια βάση.

Άμεσα, στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λιμενικού, καθώς και Κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, το οποίο προέβη σε εκτενέστερο έλεγχο των υφάλων και αφαίρεσε τη φιάλη, στο εσωτερικό της οποίας εντοπίστηκαν 51 πλαστικές συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μαριχουάνα.

Από την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση και κατόπιν εντολής του αρμόδιου εισαγγελέα, συνελήφθη ο 47χρονος πλοίαρχος του πλοίου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.