ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τέσσερις περιοχές της Αθήνας

15:25 - 19 Οκτ 2018 | Ειδήσεις
Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων προγραμματίστηκε σε τέσσερα σημεία του Λεκανοπεδίου, λόγω εργασιών και αγώνα δρόμου.

Πιο αναλυτικά λόγω εκτέλεσης εργασιών καθαρισμού πρόσοψης κτιρίου, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Βασ. Σοφίας, στο ύψος του ο.α. 120, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Αλεξάνδρας, περιοχής Δήμου Αθηναίων, στις 21-10-2018, κατά τις ώρες από 07.00΄ έως 11.00΄.

Καλλιθέα

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «3ος Αγώνας Δρόμου – ¨Kallitheanightrun¨» το Σάββατο 20/10/2018 και κατά τις ώρες 16.00΄-22.00΄, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στην περιοχή του Δήμου Καλλιθέας, ως εξής:

  • Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σκίππη - Σκρά και της Λ. Ποσειδώνος (Παλαιά Παραλιακή), και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της από την Λ. Ποσειδώνος (Παλαιά Παραλιακή) έως την οδό Πεισιστράτου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Οδός Λιοσίων

Λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής υπόγειου δικτύου οπτικών ινών, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα της οδού Λιοσίων, περιοχής Δήμου Αθηναίων, στις 21-10-2018, κατά τις ώρες 07.30΄ έως 15.30΄ και 17.30΄ έως 22.00΄, ως εξής:

  • Από το ύψος της συμβολής της με την οδό Νεοφύτου Μεταξά - Ηπείρου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Χωματιανού, στη δεξιά λωρίδα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλ. Αττικής
  • Στο ύψος της συμβολής της με την οδό Χωματιανού, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κερατσίνι

Τέλος, λόγω εκτέλεσης εργασιών άρσης επικινδυνότητας κατεστραμμένων ηχοπετασμάτων, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας, στις 20 και 21-10-2018 και από ώρες 07.00΄ έως 17.00΄ ως εξής:

  • Στη μεσαία και δεξιά λωρίδα της Ηετιώνειας Ακτής, στο τμήμα της από την έξοδο της Πύλης Ε-2 έως την οδό Βασιλειάδου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Σχιστού.
  • Στη μεσαία και αριστερή λωρίδα της Ανώνυμης Οδού, στο τμήμα της από την έξοδο της Λ. Σχιστού έως την στροφή του ΟΛΠ, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Και στις τέσσερις αυτές περιοχές η τροχαία ζητεί από τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί, να αποφύγουν την κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων τους στους συγκεκριμένους δρόμους και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.