ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπόμνημα 70 σελίδων για το Μάτι παρέδωσε ο δήμαρχος Ραφήνας

20:52 - 02 Νοε 2018 | Ειδήσεις
Υπόμνημα 70 σελίδων για το Μάτι παρέδωσε ο δήμαρχος Ραφήνας
Υπόμνημα 70 σελίδων κατέθεσε στους εισαγγελείς ο δήμαρχος της Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς, που είχε κληθει να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου για την πυρκαγιά στο Μάτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπόμνημά του ο κ. Μπουρνούς υποστηρίζει ότι η ετοιμότητα του δήμου βρισκόταν στο 100%, ότι είχαν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για την πυρασφάλεια, τον καθαρισμό χωραφιών και δρόμων.

Ο κ. Μπουρνούς υποστηρίζει ότι βρέθηκε ο ίδιος στην Πεντέλη, πήρε μέρος στην πυρόσβεση, εγκαταλείποντας το σπίτι του- το οποίο υπέστη τεράστιες ζημιές από την φωτιά-ενώ, μετά το τραγικό συμβάν αναφέρεται στην τεράστια προσπάθεια που έκανε για την αποκατάσταση των πληγέντων, την παροχή των επιδομάτων, την επιλογή των εθελοντών για την προσφορά βοήθειας κ.λπ.

Εκτός από τον κ. Μπουρνούς, εξηγήσεις στην Εισαγγελία έχουν κληθεί να δώσουν μεταξύ άλλων, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης αλλά και στελέχη της Πυροσβεστικής, της ΕΛΑΣ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:52 - 02 Νοε 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.