ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Folli-Follie: Ποινικές διώξεις για κακουργήματα στην οικογένεια Κουτσολιούτσου Κύριο

22:46 - 07 Δεκ 2018 | Ειδήσεις
Folli-Follie: Ποινικές διώξεις για κακουργήματα στην οικογένεια Κουτσολιούτσου
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος ασκήθηκε στην οικογένεια Κουτσολιούτσου και σε βάρος επτά ατόμων για την πολύκροτη υπόθεση της Folli Follie.

Η δίωξη στρέφεται κατά του ιδρυτή της εταιρίας Δημήτρη Κουτσολιούτσου της συζύγου του Κατερίνας, του γιού τους Γιώργου Κουτσολιούτσου, διευθύνοντα συμβούλου και μέλους του ΔΣ της εταιρείας, τριών μελών του ΔΣ , του οικονομικού διευθυντή, του επικεφαλής του λογιστηρίου, του ορκωτού λογιστή που υπέγραψε τον ισολογισμό του 2017 και του επικεφαλής του Ομίλου στην Ασία.

Πρόκειται για συνολικά 10  άτομα για τα οποία ο οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης είχε ζητήσει  από το Δικαστικό Συμβούλιο να δεσμευθούν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους, οι θυρίδες τους και τα χρηματοπιστωτικά προϊόντα που κατέχουν.

Σημειώνεται ότι όλοι οι κατηγορούμενοι είχαν καταθέσει πριν από λίγες μέρες στον οικονομικό εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση με την ιδιότητα του υπόπτου, με υπομνήματα.

Για όλους τους κατηγορουμένους έχει απαγορευτεί η έξοδός τους από τη χώρα, ενώ ο εισαγγελέας συνεχίζει την έρευνα και για άλλα αδικήματα, οπότε αναμένεται και νέα κλήτευση υπόπτων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.