ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στις φυλακές οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης

22:14 - 08 Δεκ 2018 | Ειδήσεις
Στις φυλακές οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης
Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και άκρα μυστικότητα οδηγούνται στις φυλακές οι φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», οι δύο κατηγορούμενοι, που κρίθηκαν χθες προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, μεταφέρονται προσωρινά σε ξεχωριστά σωφρονιστικά ιδρύματα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο 19χρονος Αλβανός οδηγείται στις φυλακές του Αυλώνα, ενώ ο 21χρονος Ροδίτης στα Γρεβενά.

Η μεταγωγή τους πραγματοποιείται υπό άκρα μυστικότητα, καθώς ακόμη δεν έχει καταλαγιάσει η οργή της τοπικής κοινωνίας για το στυγερό έγκλημα που φέρονται να έχουν διαπράξει και η οποία εκφράστηκε και χθες έξω από τα δικαστήρια της Ρόδου.

Τα «φόρτωσε» ο ένας στον άλλο

Για περισσότερες από εννέα ώρες βρίσκονταν την Παρασκευή στα δικαστήρια της Ρόδου οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, οι οποίοι μετά τις απολογίες τους και την κατά αντιπαράσταση εξέτασή τους, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και πήραν τον δρόμο για τις φυλακές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τα όσα τους καταλογίζονται και στις απολογίες τους επέρριψαν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον!

Τελευταία τροποποίηση στις 20:32 - 08 Δεκ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.