ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκινά η δίκη για την υπόθεση απαγωγής Λεμπιδάκη

12:10 - 10 Δεκ 2018 | Ειδήσεις
Ξεκινά η δίκη για την υπόθεση απαγωγής Λεμπιδάκη
Την Πέμπτη θα σημάνει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης η έναρξη της δίκης για την πολύκροτη υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Υπενθυμίζεται πως ο επιχειρηματίας είχε πέσει θύμα απαγωγής στις 30 Μαρτίου 2017 στην περιοχή του Ηρακλείου. Ο 54χρονος επιχειρηματίας μετά από έξι μήνες ομηρίας, στις 2 Οκτωβρίου 2017, έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποίησε η Αστυνομία σε παλιά μάντρα αυτοκινήτων έξω από την πόλη του Ρεθύμνου, όπου τον κρατούσαν οι απαγωγείς του.

Η ακροαματική διαδικασία επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα, ωστόσο ένας εκ των κατηγορουμένων εμφανίστηκε στο δικαστήριο χωρίς συνήγορο υπεράσπισης και ζήτησε από το δικαστήριο τον διορισμό δικηγόρου, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός των επομένων τριών ημερών.

Κατηγορούμενοι για την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία είναι 12 άτομα εκ των οποίων οι οκτώ είχαν κριθεί προφυλακιστέοι, ενώ τέσσερις είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Οι προφυλακισμένοι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο δικαστήριο συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, ενώ ο κ. Λεμπιδάκης εμφανίστηκε στο δικαστήριο συνοδευόμενος από τη σύζυγο του. Προσερχόμενος ο επιχειρηματίας δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, καθώς, όπως αρκέστηκε να πει, «δεν είναι σωστό να μιλήσω τώρα».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.