ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπόθεση ταξιτζή - ηθοποιού: Ανατροπή μετά τον έλεγχο DNA

16:03 - 21 Δεκ 2018 | Ειδήσεις
Υπόθεση ταξιτζή - ηθοποιού: Ανατροπή μετά τον έλεγχο DNA
Πλήρης ανατροπή δεδομένων προκύπτει στην υπόθεση της καταγγελίας βιασμού ενός ταξιτζή από ηθοποιό. Οι εξετάσεις δείχνουν πως δεν υπάρχει ούτε βιασμός, ούτε ανιχνεύτηκε καμία ύποπτη ουσία ούτε στο αίμα του ηθοποιού, ούτε στου οδηγού ταξί.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του ηθοποιού, αλλά και του ταξιτζή βγήκαν καθαρά κι έτσι καταρρέει ο ισχυρισμός του ταξιτζή ότι ο ηθοποιός του έριξε κάτι στο ποτό και στη συνέχεια τον βίασε.

Επίσης, ο έλεγχος DNA έδειξε ότι δεν υπήρξε σωματική επαφή μεταξύ των δύο ανδρών, ενώ δεν βρέθηκε γενετικό υλικό του 24χρονου στα αντικείμενα του ηθοποιού που κατασχέθηκαν.

Κατόπιν αυτών, ο 29χρονος ηθοποιός κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης. «Από εδώ και πέρα το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να βγει από τη φυλακή και ήρεμος και ήσυχος να μπορέσει στα σταθεί στα πόδια του μετά τον διασυρμό ο οποίος του έγινε» τόνισε ο πατέρας του, Αντώνης.

Ο ίδιος ο ηθοποιός, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δηλώνει αθώος: «Αυτό λέω από την πρώτη στιγμή και αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα. Το “γιατί”, η αδικία δηλαδή, μετατρέπεται σε θυμό και ο θυμός σταδιακά μετατρέπεται σε οργή. Και όπως βγάζουμε στην τηλεόραση τους βιαστές πρέπει να βγάζουμε και τους συκοφάντες».

Τελευταία τροποποίηση στις 16:04 - 21 Δεκ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.