ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον Χρήστο Στυλιανίδη το βραβείο «Γιάννος Κρανιδιώτης» του ΟΠΕΚ

22:09 - 22 Δεκ 2018 | Ειδήσεις
Στον Χρήστο Στυλιανίδη το βραβείο «Γιάννος Κρανιδιώτης» του ΟΠΕΚ
Mε το Βραβείο «Γιάννος Κρανιδιώτης» βραβεύτηκε για την προσφορά του στην Ευρώπη και στην Κύπρο από τον Όμιλο Πολιτικού Εκσυγχρονισμού της Κοινωνίας (ΟΠΕΚ) ο Ευρωπαίος Επίτροπος για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, Χρήστος Στυλιανίδης.

Για τον βραβευθέντα μίλησαν ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ (μέσω οπτικογραφημένου μηνύματος), η πρώην Επίτροπος της ΕΕ για την Ναυτιλία & Αλιεία Μαρία Δαμανάκη και ο τέως υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Ιωάννης Κασουλίδης.

Ο κ. Γιούνκερ επεσήμανε ο Χρήστος Στυλιανίδης «είναι το καλύτερο άτομο», που αντιπροσωπεύει την Ένωσή μας, τις αξίες μας και το πραγματικό νόημα της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης.

«Ο Χρήστος ουδέποτε δίστασε να υπερασπιστεί όποτε χρειάστηκε τους πιο ευάλωτους συνανθρώπους μας σε όλο τον κόσμο. Και εδώ στην Ευρώπη. Παντού εδώ στην Ευρώπη. Ήταν πάντα ο πρώτος που απαντά στο κάλεσμα όποτε έχουμε χτυπηθεί από τραγικές πλημμύρες, δασικές πυρκαγιές, σεισμούς και άλλες καταστροφές. Σε στιγμές ανάγκης, οι Ευρωπαίοι ξέρουν ότι μπορούν να βασιστούν στο Χρήστο», τόνισε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.