ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρωτοχρονιάτικο γεύμα σε άστεγους - άπορους από το Δήμο Αθηναίων

18:45 - 01 Ιαν 2019 | Ειδήσεις
Πρωτοχρονιάτικο γεύμα σε άστεγους - άπορους από το Δήμο Αθηναίων
Με ένα γεύμα αλληλεγγύης υποδέχθηκαν τη νέα χρονιά 1.000 άστεγοι και άποροι πολίτες της Αθήνας στο κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης, όπως είπε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο οποίος αντάλλαξε ευχές και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει το έργο του για τη στήριξη 30.000 συμπολιτών μας σε ανάγκη.

 

«Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους. Το 2019 είναι ήδη εδώ και όπως κάθε χρόνο βρισκόμαστε στο γεύμα αλληλεγγύης. Εμείς αυτά τα οχτώ χρόνια προσπαθήσαμε από τη φιλανθρωπία να πάμε στην αλληλεγγύη, που πρώτα απ’ όλα σημαίνει να σεβόμαστε την αξιοπρέπεια των ανθρώπων. Όλοι μαζί, λοιπόν, κι αυτό πρέπει να συνεχιστεί όσο η οικονομική κρίση θα παραμένει. Καλή χρονιά σε όλους» δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων.

 

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, Ελένη Κατσούλη, εξέφρασε τις ευχαριστίες της για τη συνεισφορά των εθελοντών και της εταιρείας «Interamerican» στην πραγματοποίηση του γεύματος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.