ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καιρός: Φεύγει ο «Ραφαήλ», έρχεται η «Σοφία»

22:20 - 01 Ιαν 2019 | Ειδήσεις
Καιρός: Φεύγει ο «Ραφαήλ», έρχεται η «Σοφία»
Ο «Ραφαήλ» αναμένεται να συνεχίσει να «θερίζει» τη χώρα προκαλώντας προβλήματα στο οδικό δίκτυο και στις μετακινήσεις και τις επόμενες ώρες.

Αναλυτικά, θα συναντήσουμε ισχυρά φαινόμενα στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), στις Σποράδες, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, ενώ στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα ο καιρός θα παρουσιάσει γρήγορη βελτίωση.

 

Πυκνές κατά τόπους χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά τμήματα, καθώς και σε περιοχές της Χαλκιδικής, της Θεσσαλίας και της Κεντρικής-Βόρειας Στερεάς με χαμηλότερο υψόμετρο και στα ορεινά της Αττικής.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες έως βορειοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις που θα φτάνουν τα 8-9 μποφόρ στο Αιγαίο και τα 7 μποφόρ στο Ιόνιο, ενώ οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν μικρή άνοδο.

Δείτε εδώ τα σημαντικότερα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία.

 

Ανάσα την Τετάρτη

 

Αύριο Τετάρτη ο καιρός για λίγο θα σημειώσει βελτίωση σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και σταδιακή εξασθένιση των ανέμων.

 

Έρχεται η «Σοφία»

 

Την Πέμπτη η βαρυχειμωνιά θα «χτυπήσει» πάλι τη χώρα. Αυτή τη φορά, η «Σοφία» θα φτάσει στην Ελλάδα φέρνοντας πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια ακόμα και σε πεδινές ή παραθαλάσσιες περιοχές.

 

Στιγμιότυπο οθόνης 227

Τελευταία τροποποίηση στις 00:28 - 02 Ιαν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.