ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεγάλη ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»-Αντί για Θεσσαλονίκη... Τιμισοάρα

11:34 - 05 Ιαν 2019 | Ειδήσεις
Μεγάλη ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»-Αντί για Θεσσαλονίκη... Τιμισοάρα
Απίστευτη ταλαιπωρία για επιβάτες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Από το βράδυ της Παρασκευής, όχι λόγω του χιονιά και της κακοκαιρίας, αλλά εξαιτίας της χαμηλής νέφωσης, τουλάχιστον δέκα πτήσεις αντιμετώπισαν προβλήματα, καθώς με απόφαση της Ryanair και των πιλότων των αεροσκαφών δεν επιχειρήθηκε προσγείωση στον αερολιμένα της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη σύγχυση. Οι πτήσεις ήταν από Λάρνακα, Αθήνα, από Ηράκλειο, Άμστερνταμ και από Λονδίνο.

Χαρακτηριστικό είναι πως περίπου 201 επιβάτες μιας πτήσης από το Λονδίνο, αντί της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας! Το voria.gr αναφέρει πως στη συνέχεια η εταιρεία ανακοίνωσε στους επιβάτες ότι θα δρομολογήσει λεωφορεία για να τους μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη. Τελικά, μπήκε έξτρα πτήση της Aegean για να τους παραλάβει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλη μια πτήση προσγειώθηκε στην Σόφια και επιβάτες μεταφέρθηκαν οδικώς στην Θεσσαλονίκη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι άλλες πτήσεις προσγειώθηκαν στην Αθήνα ή περιφερειακά αεροδρόμια.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.