ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΣΑ: Καταγγέλλει τις συνθήκες στις Διευθύνσεις Αλλοδαπών-Μεναστατών της Αττικής

18:57 - 09 Ιαν 2019 | Ειδήσεις
ΔΣΑ: Καταγγέλλει τις συνθήκες στις Διευθύνσεις Αλλοδαπών-Μεναστατών της Αττικής
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών κατήγγειλε τις συνθήκες που επικρατούν στις Διευθύνσεις Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής (ΔΑΜ) μέσω του Προέδρου και γενικού γραμματέα του Συλλόγου, Δημήτρη Βερβεσού και Μιχάλη Καλαντζόπουλου.

Κατά τη συνάντηση των εκπροσώπων του ΔΣΑ και του ΔΑΜ αναφέρθηκαν ακόμη στις σημαντικές καθυστερήσεις στον καθορισμό των ραντεβού για κατάθεση αίτησης χορήγησης άδειας διαμονής στις κατηγορίες των εξαιρετικών λόγων, των επενδυτών και λοιπών κατηγοριών αλλοδαπών.

 

Οι εκπρόσωποι του ΔΣΑ τόνισαν ότι η συνέχιση της κατάστασης αυτής δεν είναι δυνατόν να γίνει αποδεκτή από τους δικηγόρους της Αθήνας.

 

Ο κ. Καλαντζόπουλος συνέχισε λέγοντας ότι θα λάβει άμεσα σχετικές πρωτοβουλίες, με σκοπό να βελτιωθεί η σημερινή κατάσταση, ενώ δεσμεύτηκε ότι εντός των επομένων ημερών θα υπογραφεί προγραμματική σύμβαση με τον ΔΣΑ για την απασχόληση 40 ασκουμένων δικηγόρων, με σκοπό την ταχύτερη διεκπεραίωση των εκκρεμών αιτήσεων στις Διευθύνσεις Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Αττικής.

 

Η Διεύθυνση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής ενημέρωσε τους εκπροσώπους του ΔΣΑ ότι επίκειται η ένταξη 150 υπαλλήλων στις διευθύνσεις όλης της χώρας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.