ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ασταμάτητος ο Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε στους «4» του Australian Open

09:46 - 22 Ιαν 2019 | Ειδήσεις
Ασταμάτητος ο Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε στους «4» του Australian Open
Ο ανεπανάληπτος Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να γράφει ιστορία στην Μελβούρνη, όπου νωρίτερα έγινε ο πρώτος που πήρε το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς του Australian Open, συνθλίβοντας με 3-1 τον Ισπανό Αγκούτ.

Ο 21χρονος Τσιτσιπάς αφού έγινε ο πρώτος Έλληνας που μπήκε στο τοπ-100 της παγκόσμιας κατάταξης, ο πρώτος που κέρδισε επαγγελματικό τίτλο, ο πρώτος που έφτασε στους «16», στους «8» (αποκλείοντας τον θρυλικό Ρότζερ Φέντερερ) ενός τουρνουά Grand slam σήμερα τα ξημερώματα έγινε κι ο πρώτος Έλληνας που έφτασε στα ημιτελικά ενός τέτοιου τουρνουά.

Μετά από μάχη 3 ωρών και 15 λεπτών ο Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-1 σετ του Ισπανού Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ και πλέον περιμένει να μάθει ποιος θα είναι ο αντίπαλος του στον μεθαυριανό ημιτελικό (ο αγώνας Ναδάλ-Τιαφό γίνεται αργότερα).

Μετά τη νίκη του επί του Ισπανού, Μπαουτίστα Αγκούτ, ο Έλληνας τενίστας παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι το μόνο που του λείπει είναι η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ευχαριστώντας γι΄ άλλη μια φορά τους ομογενείς για την στήριξή τους, αλλά και όλους του Έλληνες που βρίσκονται κοντά του από την πρώτη μέρα.

«Νιώθω σαν να είναι ένα παραμύθι. Απλώς ζω το όνειρο. Ζω αυτό για το οποίο δουλεύω πολύ σκληρά. Είναι συναισθηματική στιγμή, αλλά ξέρω ότι έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσω εδώ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.