ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Άριστο Γερμανικό Σχολείο του Εξωτερικού» η Γερμανική Σχολή Αθηνών

20:13 - 24 Ιαν 2019 | Ειδήσεις
«Άριστο Γερμανικό Σχολείο του Εξωτερικού» η Γερμανική Σχολή Αθηνών
Το σήμα ποιότητας «Άριστο Γερμανικό Σχολείο του Εξωτερικού» παρέδωσε την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019, στο πλαίσιο μιας εορταστικής τελετής, ο Γερμανός Πρέσβης στην Αθήνα κ. Jens Plötner στη διευθύντρια της Σχολής Annette Brunke-Kullik και στον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Σχολικού Συλλόγου κ. Martin Schüller.

Το σήμα ποιότητας αποδόθηκε για δεύτερη συνεχή φορά στη DSA μετά την ιδιαίτερα θετική αξιολόγηση κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης από μικτή επιτροπή της Ομοσπονδίας και των Κρατιδίων (BLI) το Φεβρουάριο του 2018. Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας τρεις επιθεωρητές από τη Γερμανία επισκέφθηκαν επί μια εβδομάδα τη DSA. Οι επισκέψεις κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, οι συνεντεύξεις με τους διάφορους εκπροσώπους της σχολικής κοινότητας καθώς και η ανάγνωση σχολικών εγγράφων αποτέλεσαν τη βάση της αξιολόγησης του έργου της DSA.

 

Με το σήμα της αριστείας «Άριστο Γερμανικό Σχολείο του Εξωτερικού» επιβεβαιώνεται η ποιότητα της DSA, ιδιαίτερα στον τομέα «Κουλτούρα μάθησης – Ποιότητα της διδακτικής διαδικασίας και της διαδικασίας μάθησης», καθώς και στον τομέα της διοίκησης και διαχείρισης των πόρων. Το σήμα αυτό δεν αποτελεί μόνο επιβεβαίωση για το εξαιρετικό έργο που προσφέρει η DSA, αλλά και μια πρόκληση για τη διατήρηση και την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας της Σχολής.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.