ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

21:54 - 24 Ιαν 2019 | Ειδήσεις
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών
Σε εξέλιξη βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος συλλαλητήριο κατά της ψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών, παρότι αυτή μεταττέθηκε για αύριο Παρασκευή. Την εκδήλωση διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας με τη συμμετοχή άλλων σωματείων.

Πριν λίγο, οι συγκεντρωμένοι καταλάμβαναν το χώρο επί της οδού Αμαλίας. Δεν έχουν προγραμματιστεί ομιλίες, ωστόσο υπάρχει εξέδρα.

Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας άρχισε να διακόπτεται σταδιακά. Δρακόντεια μέτρα έχει πάρει η ΕΛ.ΑΣ, με αστυνομικούς και κλούβες γύρω από το Κοινοβούλιο.

Κλειστές, σύμφωνα με την Τροχαία, είναι τώρα η Αμαλίας από Συγγρού, η άνοδος της Β. Σοφίας από Αμαλίας και η κάθοδός της από Ζαχάρωφ, η άνοδος της Β. Κωνσταντίνου από Μερκούρη και η Ακαδημίας από Χαλκοκονδύλη.

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 21:00 η συγκέντρωση οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και αντιπολεμικών συλλογικοτήτων ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών. Με κεντρικό σύνθημα «Έξω το ΝΑΤΟ από τα Βαλκάνια. Διεθνιστικό Όχι στη Συμφωνία των Πρεσπών», οι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί στην αμερικάνικη πρεσβεία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.