ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κρήτη: Τραγικός επίλογος για τον αγνοούμενο κτηνοτρόφο

14:30 - 26 Φεβ 2019 | Ειδήσεις
Κρήτη: Τραγικός επίλογος για τον αγνοούμενο κτηνοτρόφο
Νεκρός σε όχθη ποταμού εντοπίστηκε νωρίς το μεσημέρι ο 61χρονος κτηνοτρόφος που αγνοούνταν σε χείμαρρο στον Αποκόρωνα της Κρήτης. Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του, η οποία βρέθηκε στην περιοχή ανάμεσα στις Βρύσες και τη Γεωργιούπολη Χανίων, περίπου 5χλμ από το σημείο από το οποίο είχε χαθεί.

Τα ίχνη του είχαν χαθεί χθες, πιθανότατα στην προσπάθειά του να διασχίσει με το αγροτικό αυτοκίνητό του τον χείμαρρο που είχε σχηματιστεί στην περιοχή του Εμπρόσνερου Χανίων, όπου παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

«Δυστυχώς, ο 61χρονος βρέθηκε από το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και της πυροσβεστικής νεκρός» δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρήτης, αρχιπύραρχος, Νίκος Λαγουδάκης.

Οι έρευνες για τον άτυχο κτηνοτρόφο, πατέρα πέντε παιδιών, ήταν από το πρωί σε εξέλιξη για δεύτερη ημέρα, με τη συμμετοχή δυνάμεων της πυροσβεστικής, της 3ης ΕΜΑΚ, εθελοντών βατραχανθρώπων, αλλά και ειδικού πεζοπόρου τμήματος από την Αθήνα. Χθες είχε εντοπιστεί το αυτοκίνητό του, σε γκρεμό.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.