ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣΥ:Δεν ξέρουμε πότε θα έρθουν να μας κάψουν ζωντανούς

11:25 - 04 Μαρ 2019 | Ειδήσεις
Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣΥ:Δεν ξέρουμε πότε θα έρθουν να μας κάψουν ζωντανούς
Την εκτίμηση ότι «η ανομία προέρχεται από την ατιμωρησία», εξέφρασε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Σταύρος Μπαλάσκας με αφορμή την επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ Ακροπόλεως.

«Είναι οι γνωστοί - άγνωστοι, είναι οι μπαχαλάκηδες οι οποίοι έβαλαν μάσκα εκμεταλλευόμενοι τις γιορτές και ήρθαν να κάψουν νέους αστυνομικούς . Πήραν τους ληγμένους πυροσβεστήρες και προσπάθησαν να σώσουν ό,τι μπορούσαν. Ευτυχώς δεν είχαμε θύματα, δεν είχαμε απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, έκαναν το μακελειό και σηκώθηκαν και έφυγαν», δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

 

Ο κ. Μπαλάσκας υποστήριξε ότι «δύο είναι οι βασικοί λόγοι: ο εντυπωσιασμός που θέλουν να προκαλέσουν χτυπώντας την ελληνική αστυνομία οι εκπρόσωποι της ανομίας, της τρομοκρατίας και άλλων ιδεολογικών τάσεων και η έλλειψη ενός καλού ποινολόγιου διότι αυτοί έρχονται ανενόχλητοι και καίνε, προπηλακίζουν και απειλούν ζωές. Βλέπουμε μία έκρηξη αυτής της ανομίας και από πίσω κρύβεται πάντα αυτή η ατιμωρησία. Δεν ξέρουμε πότε θα τους καπνίσει να έρθουν να μας κάψουν ζωντανούς. Θα πρέπει συντεταγμένα, μέσω ειδικών υπηρεσιών, να συλληφθούν όλοι και να μπουν στη φυλακή».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.