ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρέθυμνο: 15.000 καρναβαλιστές, 2000 αλκοτέστ και 1200 κλεισμένες κλίνες

16:45 - 09 Μαρ 2019 | Ειδήσεις
Ρέθυμνο: 15.000 καρναβαλιστές, 2000 αλκοτέστ και 1200 κλεισμένες κλίνες
Οι 38 Ομάδες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, βάζουν τις τελευταίες τους πινελιές στα 29 τους άρματα, οι εγγραφές των Καρναβαλιστών αναμένεται να φτάσουν τις 15.000 και όλοι και όλα είναι πανέτοιμα για την Μεγάλη Παρέλαση την Κυριακή 10 Μαρτίου!

Ο καιρός είναι πια ανοιξιάτικος και σύμμαχος καθώς  το θερμόμετρο να είναι έτοιμο να ξεπεράσει ακόμα και τους 20 βαθμούς Κελσίου τις επόμενες μέρες!

 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα το Σάββατο 9 Μαρτίου, στην παιδική  παρέλαση, στις 16.30 θα συγκεντρωθούν τα παιδιά με τους συνοδούς τους στον Κόμβο Θεοτοκοπούλου στην Καλλιθέα Ρεθύμνου. Στις 17.00 θα ξεκινήσει η παιδική παρέλαση με την εποπτεία ενηλίκων από τον κόμβο Θεοτοκοπούλου και με μουσική από την DJ Ηρώ Φρυγανάκη. Ο τερματισμός στον αύλειο χώρο του 3ου Γυμνασίου. Στις 18.00 επιτόπου θα υπάρχει μια κεφάτη Live συναυλία με τον Bo και στις 19.00 παιδικό πάρτι με την Ρωρώ και το Αερόστατο, Sbandieratori di Gubbio, Kids Carnival Dance, Magic Show με τον Μάγο ΤεΤέλο, Bubbles Show, τις αγαπημένες μας μασκότ, ξυλοπόδαρους Omma Studio, Face Painting, Μουσική από τον DJ Νίκο Γωνιώτη.

 

«Η επιτυχημένη αυτή διοργάνωση μου θυμίζει και μας υπενθυμίζει σε όλους τι μπορούμε να κάνουμε όταν υπάρχει σύστημα, τάξη και τήρηση των κανόνων. Εκείνη η μέρα είναι μια υποδειγματική μέρα λειτουργίας μιας πόλης, η οποία δέχεται πολύ μεγάλο όγκο επισκέψεων, έχει μια εξαιρετική διοργάνωση και παρ' όλα αυτά μπορεί και λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα άψογα» τόνισε στο χαιρετισμό του ο Γιώργης Μαρινάκης, Δήμαρχος Ρεθύμνης κατά τη σύσκεψη των εμπλεκόμενων φορέων την Παρασκευή.

 

Η Πέπη Μπιρλιράκη, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής τόνισε ότι «η Κρήτη όλη γιορτάζει , η Κρήτη όλη θα είναι εδώ στο Ρέθυμνο, ένα Ρέθυμνο έτοιμο από κάθε άποψη, να δώσει υγιή και ασφαλή διασκέδαση σε όλους, να δείξει τη συνεργασία που έχει γίνει και τις ενέργειες που έχουν γίνει τόσο καιρό, για εκπαιδευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεμονωμένες και που αφορούσαν την ιστορία του τόπου, αλλά και τον σύγχρονο Ρεθυμνιώτη, ο οποίος συνεργάζεται για μια ευημερία, συνεργάζεται για να δώσει στα παιδιά του μία επόμενη μέρα γεμάτη ήθος, ασφάλεια, γιατί μαθαίνουμε μέσα από τα σώματα ασφαλείας που μας καθοδηγούν, το πως να αντιμετωπίζουμε, όχι μόνο την καθημερινότητά μας, αλλά και σε μεγάλες διοργανώσεις που τις κάνουμε όλοι μαζί με ασφάλεια το κάθε τι. Είμαστε εδώ για όλη την Ελλάδα για πολλούς, πάρα πολλούς που ζητούν να έρθουν από το εξωτερικό με 1.200 ξενοδοχειακές κλίνες δηλωμένες, όπως για την πόλη του Ρεθύμνου και την Περιφέρεια της πόλης, αλλά και πολλές ξενοδοχειακές μονάδες μέσα στα χωριά μας, στην εξοχή μεγάλα και μικρά ξενοδοχειακά καταλύματα θα σας περιμένουν για να περάσετε όμορφα και το Σαββατοκύριακο και την Καθαρά Δευτέρα».

 

Ο Γιώργος Νάκης, εκπρόσωπος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας τόνισε ότι η εταιρία «και φέτος βρίσκεταιστο καρναβάλι του Ρεθύμνου. Η  παρουσία μας στο Ρέθυμνο έχει να κάνει με αυτή την σοβαρή πολιτιστική δράση που γίνεται». Μάλιστα τόνισε ότι θα μοιραστούν συνολικά 2.000 αλκοτέστ, σε οδηγούς αυτοκινήτων και το αντίστοιχο έντυπο. «Θεωρούμε ότι με αυτή την ενέργεια, μπορούμε να προλάβουμε διάφορα περιστατικά, γιατί όπως λέω κάθε φορά, για μας το ζητούμενο δεν είναι οι καρναβαλιστές και οι θεατές να πιουν μπύρα, αν μπορούσε ο κάθε ένας να πιεί μόνο μια μπύρα, θα είμασταν πιστεύω και πιο ικανοποιημένοι και πιο χαρούμενοι. Καλό Καρναβάλι» σημείωσε ο κ. Νάκης.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:13 - 09 Μαρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.