ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαθητική παρέλαση με προσαγωγές για τη Συμφωνία των Πρεσπών

16:00 - 24 Μαρ 2019 | Ειδήσεις
Από προσαγωγές... συνοδεύτηκε η μαθητική παρέλαση του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Ομάδα πολιτών βρισκόταν στην πλατεία Συντάγματος, κάνοντας διαμαρτυρία κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, μοιράζοντας φυλλάδια. Ανδρες των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο τους απώθησαν μέχρι την αρχή της οδού Ερμού και στη συνέχεια δύο πολίτες προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι προσαγωγές έγιναν επειδή αρνήθηκαν τον αστυνομικό έλεγχο.

Πρόκειται για στελέχη της Λαϊκής Ενότητας και του ΔΗΚΚΙ, ενώ με ανακοίνωσή της η ΛΑΕ κατήγγειλε τις «προληπτικές προσαγωγές- συλλήψεις» τους, κάνοντας λόγο για μια ακόμη προκλητική ενέργεια της κυβέρνησης.

Εντονη ήταν η αστυνομική παρουσία στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα, για τη μαθητική παρέλαση, στην οποία την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Γαβρόγλου. Ανάλογα μέτρα έχουν ληφθεί σε όλη τη χώρα, εξαιτίας του φόβου αντιδράσεων των πολιτών για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Λίγες ώρες νωρίτερα έντονα αποδοκιμάστηκε ο Γιώργος Βαρεμένος, που βρέθηκε στην Αυστραλία για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου.

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.