ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το τελευταίο «αντίο» στον Θανάση Γιαννακόπουλο

17:35 - 26 Μαρ 2019 | Ειδήσεις
Το τελευταίο «αντίο» στον Θανάση Γιαννακόπουλο
Με πλήθος παρουσιών από την πολιτική και επιχειρηματική σκηνή της χώρας πραγματοποιήθηκε η κηδεία του επιχειρηματία και παράγοντα Θανάση Γιαννακόπουλου στο Α΄ νεκροταφείο Αθηνών σήμερα.

Εκεί ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Η σορός του είχε τεθεί από το πρωί της Τρίτης σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών, με την ιαχή «αθάνατος» να δονεί την ατμόσφαιρα όταν το φέρετρο, σκεπασμένο με τη σημαία του Παναθηναϊκού, μεταφέρθηκε από το παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου στη Μητρόπολη, για την εξόδιο ακολουθία.

Στη Μητρόπολη Αθηνών βρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια του αθηναϊκού συλλόγου και πλήθος κόσμου από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και αθλητικό χώρο, για το τελευταίο αντίο στον εκλιπόντα.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ταξίδεψε από την Τουρκία για να αποχαιρετήσει τον Θανάση Γιαννακόπουλο, με τον οποίο είχε 13 χρόνια κοινής πορείας στον Παναθηναϊκό. Εκεί και ο Βασίλης Σπανούλης, που χειροκροτήθηκε, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ενώ η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τον γενικό διευθυντή Χρήστο Σταυρόπουλο, και τον τιμ μάνατζερ, Χρήστο Μπαφέ.

Λίγο μετά τις 13:30 έφτασε σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ενώ είχε προηγηθεί η άφιξη παικτών και προπονητών που έχουν θητεύσει στον Παναθηναϊκό, όπως οι Αργύρης Πεδουλάκης, Ντέγιαν Τομάσεβιτς, Ιμπραήμ Κουτλουάι, Τσάβι Πασκουάλ, Δημήτρης Διαμαντίδης, Δημήτρης Ιτούδης και Απόστολος Κόντος.

Στις 14:00 αφίχθη ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, για να ακολουθήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ παρέστη και ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:40 - 26 Μαρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.