ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνελήφθη ύποπτος για τη δολοφονία του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία

14:40 - 04 Απρ 2019 | Ειδήσεις
Συνελήφθη ύποπτος για τη δολοφονία του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία
Νέα εξέλιξη προέκυψε στην υπόθεση της δολοφονίας του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή. Συγκεκριμένα, στα χέρια των αρχών βρίσκεται ένας Βούλγαρος, ύποπτος για τη δολοφονία

Το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου του 2018, ο 47χρονος Ελληνοαυστραλός δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας με το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης να καταγράφει το σοκαριστικό περιστατικό.

Έκτοτε πέρασαν πέντε μήνες ερευνών και οι Αρχές συνέλαβαν τον Βούλγαρο, ο οποίος αυτή την ώρα απολογείται και σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος του. Ο φερόμενος ως δράστης είχε φύγει από τη χώρα, αλλά η ασφάλεια κατάφερε να τον ταυτοποιήσει και ανέμενε να γυρίσει στη χώρα για να ενεργήσει.

Τελικά, η ασφάλεια τον συνέλαβε σήμερα (4/4) το πρωί έξω από ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων. Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ο συλληφθείς αρνείται να συνεργαστεί.

Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας εκτελέστηκετην ώρα που τα παιδιά του ήταν μέσα στο σπίτι και η σύζυγός του, το γνωστό μοντέλο και πρωταγωνίστρια ριάλιτι, Βικτώρια Καρύδα ήταν σε επίδειξη μόδας και πληροφορήθηκε το τραγικό περιστατικό.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:52 - 04 Απρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.