ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνήγορος Φρουζή: Ο πελάτης μου δεν έχει κληθεί να καταθέσει

11:28 - 11 Απρ 2019 | Ειδήσεις
Συνήγορος Φρουζή: Ο πελάτης μου δεν έχει κληθεί να καταθέσει
Ο συνήγορος του πρώην αντιπροέδρου της Novartis, Κωνσταντίνου Φρουζή αποκάλυψε πως ο πελάτης του δεν έχει κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση από τον Φεβρουάριο του 2018 παρά τα επίμονα αιτήματά του για το αντίθετο.

«Η υπόθεση Φρουζή είναι ακόμη στο σημείο από το οποίο ξεκίνησε. Δεν έχει κληθεί από κανέναν» επεσήμανε ο Μιχάλης Φαράντος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και συμπλήρωσε ότι: «Ο πελάτης μου έχει ζητήσει πολλές φορές να εξεταστεί, αλλά δεν τον έχουν φωνάξει».

Παράλληλα, ο δικηγόρος σημείωσε ότι ο πελάτης του δεν αποδέχεται τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για ψευδείς καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων, προαναγγέλλοντας μηνύσεις σε βάρος τους.

Αναφορικά με τους λογαριασμούς του κ. Φρουζή, ο κ. Φαράντος τόνισε ότι ο πελάτης του ζήτησε το άνοιγμά τους σε πρώιμο στάδιο. Οι λογαριασμοί ελέγχθηκαν από τον εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος και έχουν βρεθεί νομότυποι, υπογράμμισε.

Τέλος, σχετικά με τον Ανδρέα Λοβέρδο, ειπώθηκε ότι ο πρώην αντιπρόεδρος της Νovartis τον συνάντησε μία φορά σε μία ολιγόλεπτη συνάντηση ως πρόεδρος του ΣΦΕΕ.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:38 - 11 Απρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.