ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οδεύει προς τον ανακριτή ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

09:04 - 19 Απρ 2019 | Ειδήσεις
Οδεύει προς τον ανακριτή ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος
Στον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή θα μεταβεί σήμερα ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος που συνελήφθη χθες βάση εντάλματος, ως ύποπτος φυγής, για την εμπλοκή του στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

O γνωστός ποινικολόγος συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες, για τις κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της απόπειρας εκβίασης.

Επίσης, σήμερα ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθεί και ο έτερος δικηγόρος, Θεόδωρος Παναγόπουλος, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής. Το ένταλμα για τον κ. Παναγόπουλο είχε εκδώσει ο ειδικός εφέτης ανακριτής Ευ. Νικόπουλος που χειρίζεται την υπόθεση.

Ο κ. Παναγόπουλος, όπως και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος διώκεται για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της απόπειρας εκβίασης.

Χθες, Πέμπτη, ο δικηγόρος - συνεργάτης του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Θρασύβουλος Κονταξής, σε δηλώσεις του έξω από τη ΓΑΔΑ χαρακτήρισε αδικαιολόγητο το ένταλμα και «δικονομική ακρότητα» τη σύλληψη Λυκουρέζου.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μαζί με τον Θεόδωρο Παναγόπουλο, ήταν δικηγόροι του Γιώργου Αντωνόπουλου στην υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του, η οποία είχε γίνει το Νοέμβριο του 2014 έξω από το σπίτι του στη Πεντέλη. Ως ηθικός αυτουργός της απόπειρας ανθρωποκτονίας του Γ. Αντωνόπουλου, έχει καταδικασθεί σε πρώτο βαθμό σε 13 χρόνια κάθειρξη με αναστολή ο Αρ. Φλώρος.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:34 - 19 Απρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.