ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα

15:57 - 25 Απρ 2019 | Ειδήσεις
Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα
Αστατο καιρό, με νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες, τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο, και ηλιοφάνεια με υψηλές θερμοκρασίες την Κυριακή του Πάσχα «βλέπουν» οι μετεωρολόγοι.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), τη Μεγάλη Παρασκευή ο καιρός θα είναι νεφελώδης σε μεγάλο τμήμα της χώρας και από το μεσημέρι και έπειτα υπάρχει η πιθανότητα τοπικών βροχών και μεμονωμένων καταιγίδων στις εξής περιοχές:

Θεσσαλία,Σποράδες, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος και (μετά το μεσημέρι), Κυκλάδες, Κρήτη,Δωδεκάνησα

Μεγάλη Παρασκευή
Οπως αναφέρει η ΕΜΥ, το φαινόμενο της αφρικανικής σκόνης θα συνεχιστεί και αύριο, Μ. Παρασκευή, με τις συγκεντρώσεις κατά τόπους να είναι αυξημένες.

Μεγάλο Σάββατο

Το Μεγάλο Σάββατο το φαινόμενο της αφρικανικής σκόνης θα επικεντρωθεί περισσότερο στα νότια τμήματα της χώρας. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στα κεντρικά και βόρεια της χώρας θα σχηματιστούν αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες (στα ηπειρωτικά). Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα θα είναι αίθριος, με τη θερμοκρασία να κινείται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Κυριακή του Πάσχα
Το σκηνικό θα αλλάξει το πρωί της Κυριακής του Πάσχα. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με μερικές, τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά. Σε ό,τι αφορά την αφρικανική σκόνη, οι συγκεντρώσεις θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.