ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κορυφώνεται η έξοδος για το Πάσχα

10:10 - 26 Απρ 2019 | Ειδήσεις
Κορυφώνεται η έξοδος για το Πάσχα
Αυξημένη είναι η κίνηση αυτή την ώρα στις κεντρικές οδούς της χώρας με τους εκδρομείς του Πάσχα να εγκαταλείπουν τις πόλεις.

Σύμφωνα με την Τροχαία, που βρίσκεται σε όλα τα σημεία για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, ακόμα δεν υπάρχουν προβλήματα και η κίνηση διεξάγεται με σταθερή ροή.

Η έξοδος για το Πάσχα αναμένεται ότι θα κορυφωθεί σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί.

Χθες, μέχρι τις 21:00 το βράδυ, όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, πέρασαν και από τα δύο εθνικά δίκτυα, συνολικά 133.592 αυτοκίνητα (78.356 από την Αθηνών- Κορίνθου και 55.236 από την Αθηνών - Λαμίας).

Υπενθυμίζεται ότι και σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, απαγορεύεται η κίνηση των φορτηγών στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών, απο τις 06:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα.

Ο καιρός σήμερα θα είναι άστατος, με αραιές νεφώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας που βαθμιαία θα προκαλέσουν βροχές και πιθανόν καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Έντονο θα είναι και σήμερα το φαινόμενο της αφρικανικής σκόνης που έχει καλύψει μεγάλο μέρος της Ελλάδας. Οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο, περιλαμβάνουν την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο και την Κρήτη, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως και 26 βαθμούς Κελσίου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.