ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γερμανικός Τύπος: H Αθήνα το εννοεί σοβαρά για τις αποζημιώσεις

10:35 - 05 Ιουν 2019 | Ειδήσεις
Γερμανικός Τύπος: H Αθήνα το εννοεί σοβαρά για τις αποζημιώσεις
Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στον γερμανικό Τύπο μετά την επίδοση στο υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας από τον Έλληνα πρέσβη στη χώρα, της ρηματικής διακοίνωσης για την έναρξη διαπραγματεύσεων για την καταβολή πολεμικών επανορθώσεων και αποζημιώσεων από τον Πρώτο και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

DW: Πολεμικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις: H Αθήνα το εννοεί σοβαρά

Η Ελλάδα ζήτησε επίσημα από τη Γερμανία να διαπραγματευτεί το θέμα των πολεμικών επανορθώσεων και αποζημιώσεων για καταστροφές που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Ανάλογη ρηματική διακοίνωση εστάλη στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Βild: Οι Έλληνες θέλουν από εμάς 377 δισ. ευρώ!

Η ελληνική κυβέρνηση απαιτεί ένα ποσόν ύψους δισεκατομμυρίων από τη Γερμανία! Ο Έλληνας πρεσβευτής επέδωσε σχετική ρηματική διακοίνωση στη γερμανική κυβέρνηση. Το ύψος ανέρχεται σε 376 δισ. ευρώ, εκτός τούτου η Αθήνα ζητά την επιστροφή αρχαιολογικών θησαυρών!

Focus: Η Ελλάδα απαιτεί τώρα δισεκατομμύρια από τη Γερμανία

Η Ελλάδα με τη λεγόμενη διπλωματική ρηματική ζήτησε διαπραγματεύσεις για αποζημιώσεις λόγω καταστροφών που προκλήθηκαν από τη Γερμανία κατά τον Πρώτο και Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτό ανακοίνωσε το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών την Τρίτη.

Deutschlandfunk (DLF): Ρηματική διακοίνωση

Η Ελλάδα ζητά πλέον και επισήμως από τη Γερμανία διαπραγματεύσεις για τις πολεμικές αποζημιώσεις

ARD: Για ζημιές από παγκόσμιους πολέμους η Αθήνα θέλει αποζημιώσεις από το Βερολίνο

Η ελληνική κυβέρνηση θέλει να διαπραγματευτεί την καταβολή αποζημιώσεων από τη Γερμανία για τις καταστροφές των δύο Παγκοσμίων Πολέμων. Τη λήξη της βοήθειας από την ΕΕ ο κ. Τσίπρας τη θεωρεί ως ένα καλό χρονικό σημείο για τις απαιτήσεις αυτές.
 

Τελευταία τροποποίηση στις 10:41 - 05 Ιουν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.