ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σώος βρέθηκε ο 20χρονος φοιτητής που εξαφανίστηκε στην Κρήτη

12:22 - 17 Ιουν 2019 | Ειδήσεις
Σώος βρέθηκε ο 20χρονος φοιτητής που εξαφανίστηκε στην Κρήτη
Αίσιο τέλος είχε μετά από δυο 24ωρα αναζήτησης, είχε η επιχείρηση εντοπισμού του 20χρόνου Κοσμά Κακούρη, του οποίου τα ίχνη είχαν εξαφανιστεί από το βράδυ της Παρασκευής.

Ο νεαρός εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή στα Καλέσσα του Ηρακλείου ενώ σύμφωνα με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Νίκο Λαγουδάκη, ήταν ταλαιπωρημένος και χρειάστηκε να διακομισθεί στο Νοσοκομείο.

Εκτός από τις δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, καθοριστικό παράγοντα έπαιξε και η βοήθεια στις έρευνες από τους κατοίκους που ενίσχυσαν το έργο της αναζήτησης του νεαρού άνδρα, για την εξαφάνιση του οποίου είχε εκδοθεί ανακοίνωση («Missing Alert») και ανακοίνωση εξαφάνισης από το «Χαμόγελο του Παιδιού», κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής.

Ένα τηλεφώνημα με τον πατέρα του, λίγο πριν την εξαφάνισή του 20χρονου Κοσμά, κι ένας σοβαρός καβγάς, όπως φαίνεται, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του να φύγει από το σπίτι του στον «Κάμπο» Καβροχωρίου της Κρήτης το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Σύμφωνα με το cretalive.gr από το Σάββατο, λίγες ώρες, δηλαδή, μετά την εξαφάνιση κι ενώ είχαν αρχίσει οι έρευνες με τη βοήθεια και πολιτών που προθυμοποιήθηκαν για να βρεθεί ζωντανό το παιδί, υπήρχαν οι πληροφορίες ότι κάπου κρύβεται.

Μετά τον καβγά, ο Κοσμάς έφυγε από το σπίτι και δεν πήρε τίποτα μαζί του, ούτε καν το κινητό, μια κίνηση που προβλημάτισε πολύ τους οικείους του.

Στις 5 το πρωί όταν τον εντόπισαν οι πυροσβέστες με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου ο 20χρονος φώναζε κατά πληροφορίες «μπαμπά... μαμά, βοήθεια!».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.