ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέχρι 17 Ιουλίου η παράταση υποβολής μηχανογραφικών

14:20 - 12 Ιουλ 2019 | Ειδήσεις
Μέχρι 17 Ιουλίου η παράταση υποβολής μηχανογραφικών
Δύο ημέρες θα είναι η παράταση της υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων, ενώ τη Δευτέρα 15-7-2019 όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας θα είναι ανοικτά για να εξυπηρετήσουν τους υποψηφίους για το μηχανογραφικό δελτίο.

Δύο ημέρες παράταση θα πάρει, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων, που ανακοίνωσε νωρίτερα, σήμερα Παρασκευή, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Από το υπουργείο ανακοινώθηκε επίσης, ότι οι υποψήφιοι που έχουν ήδη οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο, θα έχουν πλέον πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, μόνο για να βλέπουν την οριστικοποιημένη μορφή του μηχανογραφικού δελτίου, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου.

Η προθεσμία της 17ης Ιουλίου είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα μηχανογραφικά δελτία. Η εφαρμογή θα κλειδώσει και θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική επεξεργασία των μηχανογραφικών δελτίων.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι τη Δευτέρα 15-7-2019 όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας θα είναι ανοικτά (ωράριο σχολείων), προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους υποψηφίους για το μηχανογραφικό δελτίο.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:53 - 12 Ιουλ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.